Verktygsboden
MITT KONTO
Ny kund
Glömt lösenord?
 
Start    |    Produktfilmer    |    Varumärken    |    Köpinfo    |    Om oss    |    Kontakt    |    On Tour    |    Projekt & inspiration NY!    |    Nyhetsrum NY!
Köpinformation

Köpinfo

Beställning
Vi säljer endast inom Sverige.

I samband med beställning registrerar Verktygsboden dina uppgifter i ett kundregister. Verktygsboden kommer inte att lämna ut några uppgifter till andra företag än inom koncernen. Om du vill ändra dina adressuppgifter eller bli borttagen ur registret går det bra att skriva/maila till oss.


Åldersgräns vid postorderköp
Åldersgränsen vid postorderköp är 18 år. Är du under 18 år krävs målsmans underskrift.


Betalsätt

Betalning med kort
Verktygsboden följer distansköplagen och vid genomförande av kortbetalning reserveras köpesumman på ditt kort/bankkonto. Verktygsboden belastar först kortet/kontot i samband med att varan levereras. Vi har säkra betallösningar och uppfyller kraven för PCI DSS för kortbetalning och vi lagrar inga kortuppgifter.


Faktura, privatperson
Betalningsvillkor 14 dagar. Vid försenad betalning utgår påminnelseavgift med det belopp som är tillåtet enligt lag f.n. 60 kr samt dröjsmålsränta enligt nu gällande referensränta med tillägg av 24,00 %. Förenklad kreditprövning med kännedomskopia sker och leverans sker endast till folkbokförd adress.

Faktura, företag
Betalningsvillkor 30 dagar. Vid försenad betalning utgår påminnelseavgift med det belopp som är tillåtet enligt lag f.n. 60 kr samt dröjsmålsränta enligt nu gällande referensränta med tillägg av 24,00 %. Vi gör kreditprövning hos Creditsafe, till enskilda firmor skickas en kännedomskopia på kreditupplysningen.


Delbetalning - Klarna (Endast för privatpersoner och enskilda firmor)
Betalsättet för dig som själv vill välja hur mycket du betalar varje månad. Men Klarna konto är mer än så. Förutom att du alltid får hem dina varor innan du betalar, samlar du alla dina köp på ett konto. Detta gäller även om du har handlat i flera olika butiker via Klarna konto. Det betyder en enda faktura, oavsett antalet köp.

* Få alltid varan innan du betalar
* Betala:
      o 36 månader – uppläggningsavgift 295 kr, Årsränta 9,95%
      o 24 månader – uppläggningsavgift 295 kr, Årsränta 9,95%
      o 12 månader – uppläggningsavgift 295 kr, Årsränta 0%
      o 6 månader – uppläggningsavgift 195 kr, Årsränta 0%
      o 3 månader – uppläggningsavgift 195 kr, Årsränta 0%
* Du kan när som helst betala hela beloppet på en gång
* Du behöver aldrig lämna ut kortuppgifter
* Handla nu – betala i slutet av nästkommande månad
* En aviavgift om 29 kr, oavsett antalet köp

*Effektiv ränta på ett belopp om 10.000 kr i 12 månader är f.n. 12,31%.

Allmänna villkor, klicka här


Förskottsfaktura
Betalningsvilkor 14 dagar. Betala ej in mot orderbekräftelse, invänta faktura med OCR-nummer.
Förskottsfaktura skickas per mail när ordern har plockats och/eller förbokningsbar produkt inkommit i lager.
Det tar 2 bankdagar för betalning att registreras, varorna skickas när fakturan registerats som betald.
Om fakturan ej är betald inom 14 dagar makuleras den samt tillhörande order.

Fraktkostnad
250 kr/order inkl moms


Leverans
Leverans sker inom ca en vecka från det att vi har fått din beställning. Vid eventuell slutförsäljning av en vara hör Verktygsboden av sig med mail eller per telefon. Vi skickar godset med DHL och Posten.


Ångerrätt (Gäller ej företag)
Du har som postorderkund ångerrätt i 30 dagar från inköpsdatumet. Om du inte är nöjd med en vara skickar du tillbaka den och betalar för returfrakten. Varan ska skickas tillbaka i originalförpackningen i rengjort och oförändrat skick tillsammans med retursedel och faktura. Specialbeställningar och metervaror återköps inte. Packa varan väl, eventuella transportskador till Verktygsboden står du själv för. Verktygsboden löser inte ut paket mot postförskott eller efterkrav. Återbetalning av varans pris och fraktkostnad sker inom 14 dagar från det att säljaren mottar meddelande om att avtalet hävts. Vid delretur förbehåller vi oss rätten att endast återbetala varans pris eftersom fraktkostnaden är samma oavsett antal och vikt.

 

Transportskador
Om varan har transportskadats ska du anmäla detta direkt till chauffören eller senast efter 5 dagar till fraktbolaget som gör en skadeanmälan. Fyll i och skicka med retursedeln som vi bifogar med leveransen. Verktygsboden står för fraktkostnaden av ersättningsvaran. Vid felleverans står Verktygsboden för eventuell extra fraktkostnad.


Garanti
Vi lämnar 1 års garanti vid fabrikations eller materialfel från det ursprungliga inköpsdatumet. Spara alltid din faktura som gäller som garantisedel. Varan ska inte ha utsatts för onormal användning eller vanvård och garantin omfattar inte slitagedelar och förbrukningsvaror. Garantin gäller inte om felet beror på en olyckshändelse efter att du fått varan eller om du låtit bli att följa skötsel- och serviceanvisningar. Verktygsboden förbehåller sig rätten att reparera varan eller byta ut den.


Reklamation
Vid en eventuell tvist följer vi ARN´s rekommendationer. Enligt konsumentköplagen har du 3 år på dig att reklamera ett ursprungligt fel på en vara. Du måste lämna ett meddelande om felet inom skälig tid efter det att du har upptäckt det. När garantitiden har gått ut är det köparen som ska bevisa att felet fanns från början. 

Kursverksamhet
Köp av kurs är bindande.

 
DET SENASTE
 
Sportvagnsträffen
 
Tävla om ett presentkort på 5000kr!
 
 
FÖLJ OSS PÅ
 
 
 
 
 

ÖPPETTIDER

Borås
Måndag-Fredag
Lördag

07-18
09-15
Postorder
Måndag-Fredag
08-17
Verkstad
Måndag-Fredag
08-16
 
 
KONTAKTUPPGIFTER
Order
Verkstad

Butikstelefon
Borås
033-20 26 50
033-20 26 56


033-15 72 75
Se fler kontaktuppgifter 
 
Verktygsboden Källbäcksrydsgatan 1, 507 42 BORÅS  |  Med reservation för prisförändringar, slutförsäljning & felpublicering
Verktygsboden.se använder cookies - för mer information klicka här
info@verktygsboden.se  |  Order 033-20 26 50  |  Verkstad 033-20 26 56