Verktygsboden använder cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så bra som möjligt. Tryck på OK för att godkänna. Läs mer
OK
PolerkursPolerkursPolerkursPolerkurs
  • Polerkurs
  • Polerkurs
  • Polerkurs
  • Polerkurs
 
 

Polerkurs

Antal deltagare 8-12 för kurs.
Rabattkod med 10% och fri frakt att använda i webbutiken.
Samt 3 nummer av tidningen Klassiker.

 

Polering med bra utrustning och effektiva polerkrämer gör det möjligt att förfina lackens yta och skapa näst intill häpnadsväckande resultat. Detta ser man på vissa av de allra finaste lackeringarna på bilutställningar. Då har man även lagt stor möda på lackens underarbete men polering kan lyfta i stort sett vilken lack som helst med några få undantag.

Med en polermaskin i din hand och professionella polerkrämer kan du få professionellt resultat hemma i ditt eget garage. Tar man in att en lack också kan slipas som en slags förbehandling innan poleringen påbörjas, ja då är vi inne på möjligheter till superresultat. Då blir lackytan helt högblank, jämn utan apelsinstruktur, dammkorn och rinn. Det kallar vi för "superyta".

En polerad yta är inte bara snygg, den är också mer motståndskraftig. Faktum är att en billack vanligtvis har öppningar och håligheter som bildas då lackens lösningsmedel avdunstar. När man polerar och utnyttjar lackens plastiska egenskaper täpps dessa till och skapar en tät högblank yta på ett varaktigt sätt. Den förtätad ytan förhindrar t.ex. vattenmolekyler att tränga in och på sikt skapa oxidation och rost i plåten.

 

För mer information kring kursen: klicka här 

 

Under dagen blir du bjuden på fika och lunch.

 

Kursen pågår mellan: 09.30 - 17.00 (fika mellan 09.00 - 09.30)

Pris: 1800:-

Plats: Länsvägen 25a, Borgstena.  I en före detta bilverkstad i Borgstena några mil norr om Borås. Vägbeskrivning från butiken

 

Det behövs fyra deltagare för att kursen skall bli av, vi hör givetvis av oss om en kurs skulle bli inställd. 

 

För hotellinformation: Klicka här

 

En bokning är bindande. 

 

OBS! BETALA EJ - VI SKICKAR FAKTURA SENARE! 

Tillgängliga kurser
Torsdag 6 September | 507943
Platser kvar: 11
1.800 kr
Fredag 19 Oktober | 507944
Platser kvar: 11
1.800 kr