Search-icon

Default

Dina valda filter:
Sortera
Relevans
Filter

Dina valda filter:

Polerar bil som varit orörd i 40 år - se skillnaden! 

Lars polerar en Triumph som varit orörd i 40 år se filmen och produkterna han använde här. 

Kraftavfettning

Kraftavfettning

VB Kraftavfettning är ett kallavfettningsmedel som fungerar på både våt som torr bil. Tack vare sin upp tixade egenskap så kan den ligga på upp till 30 min inomhus utan att torka in. Utomhus upptill 15 min beroende på väder. Löser snabbt och effektivt asfalt, salt och smuts innan tvätt.  Användningsområde: Sprayas som asfalts- och smutslösande avfettningsmedel innan tvätt på bil, MC, lastbil, buss, husbil, husvagn, hästkärra, släp, maskiner m.m. Löser snabbt och effektivt upp vägsmuts, salt och asfaltsfläckar från fordonet och gör att resten av tvättningen går snabbare VB Kraftavfettning verka i minst 5 min ju längre tid desto bättre resultat max 30 min.


Kraftavfettning 63 kr 

Steg 1

Förpolering - Steg 1

Återställer effektivt slitna lacker, vilket ger en solid grund att arbeta vidare på. Efterpolera med Steg 2 - Rebuild och Steg 3 - Redefine.


Avverkning: 8/10 


Glans: 4/10
Steg 2

Polering - Steg 2

Kombinerar bra avverkning och glans. En väl avvägd kombination av avverkning och glans. Efterpolera med Steg 3 - Redefine.


Avverkning: 5/10  


Glans: 8/10


Steg 3

Glanspolering - Steg 3

Avlägsnar små repor samt hologram och polerar samtidigt till högsta glans. Behandla med Steg 4 - Retain för ett hållbart resultat.


Avverkning: 1/10  


Glans: 10/10

Steg 4

Lackförsegling, Steg 4

Pratts Lackförsegling är ett lackskydd med extrem glans och hållbarhet. Ger en hård glansig yta som är lätt att hålla ren. UV-skyddande.  Användningsområde: Förseglar lack, plast och gelcoat efter polering och ger ett långtidsverkande hydrofobt lackskydd med långtidsglans och suverän vatten- och smutsavstötning. Kan användas på de flesta lacker, plaster och gelcoat på bil, husbil, husvagn, MC, släpvagn, hästsläp och båt m.m. Innehåller även UV-skydd och skyddar ytan från att mattas av solljus. Har skyddande egenskaper som bygger på keramisk nano-teknologi, som går på djupet i lacken och härdar tredimensionellt, vilket ger ytan en hydrofob, lättskött försegling. 


Avverkning: -  


Glans: 15/10

Polerpall

Polerpall

Arbeta bekvämt utan att slita ut rygg och knän. Rullbar pall med låg vikt och smart förvaring för dina polermedel och tillbehör. Polerpallen har utdragbart fack under sitsen samt smådelsförvaringsbrickor med plats för totalt 4 st flaskor polermedel och andra tillbehör som penslar och rengöringslera m.m.  


Lämplig för arbete i garage, verkstäder eller hem. Pallen är utrustad med slitstarka gummihjul så du enkelt och snabbt kan rulla i garage eller på uppfarten.  Perfekt vid polering, vaxning, keramiskt lackskydd, mekaniskt underhåll, hjulrengöring, däck- och gummirengöring, plastreparationer m.m.  


Praktiska förvaringsutrymmen; det finns en förvaringslåda och två sidoförvaringsfack under sitsen för att enkelt kunna förvara bilrengöringsprodukter som sprayflaskor, tätningsmedel, mikrofiberdukar, svampar, applikatorer etc. Effektivt att ha allt samlat och tillgängligt vid behov.


Polerpall 699 kr

Resultatet

Stor skillnad eller hur?


Köp polersatsen som Lars använde här


Polerväskan innehåller allt de behöver för att komma igång med polering: PELA roterande polermaskin, Pratts polermedel, polersvampar till vardera steg, mikrofiberdukar och Pratts lackförsegling. Allt detta i en praktisk förvaringsväska. Maskinen som medföljer är PELA roterande polermaskin artnr. 510891, för specifikationer klicka här.


Lycka till med poleringen! 😄