Verktygsboden använder cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så bra som möjligt. Tryck på OK för att godkänna. Läs mer
OK
Start / Integritetspolicy

Integritetspolicy

Personuppgifter
Verktygsboden Erfilux AB värnar om din personliga integritet och strävar efter att alltid skydda dina personuppgifter på bästa sätt. Det är Verktygsboden Erfilux AB:s målsättning att alltid följa alla gällande lagar och regler för personuppgiftsskydd. Denna policy hjälper dig att förstå vilken slags information Verktygsboden Erfilux AB samlar in och hur denna används. Genom att godkänna policyn på webbplatsen i samband med köp eller lämnande av uppgifter så samtycker du till behandling av dina personuppgifter i enlighet med nedan.

Verktygsboden Erfilux AB, nämns nedan som "vi" 556457-4712, Källbäcksrydsgatan 1, 507 42 Borås, är personuppgiftsansvarig för behandlingen av dina personuppgifter.

Vilka personuppgifter samlar vi in?
Vi kommer att behandla de personuppgifter som du lämnar eller har lämnat till oss som vi samlat in på webbplatsen genom cookies. De personuppgifter som Verktygsboden Erfilux AB behandlar är ditt personnummer, namn, e-postadress, adress, köp-, betal- och orderhistorik, leveransadress, IP-adress och telefonnummer.

Hur använder vi dina personuppgifter?
Uppgifterna kan användas för identifikation, direktmarknadsföring, kundundersökningar, nyhetsbrev samt för statistikändamål. Uppgifterna kan även användas för utskick per post, SMS och e-post samt för marknadsföring och information via telefon, om du inte invänt mot detta. Du kan när som helst kontakta oss för att avbryta marknadsföringen mot dig som kund.

Uppgifterna kan vidare komma att användas för att analysera köpvanor i syfte att förse dig med relevant information och marknadsföring samt för att förbättra webbplatsen, betallösningar och betalningsprocesser. Personuppgifterna kan även komma att samköras med andra register som kreditupplysningsregister.

Genom att godkänna policyn på webbplatsen i samband med köp eller lämnande av uppgifter så samtycker du till att dina personuppgifter överförs till land utanför EES.

Om hela eller delar av Verktygsboden Erfilux AB:s verksamhet säljs eller integreras med en annan verksamhet kan dina personuppgifter lämnas ut till våra rådgivare, eventuella köpare och dennes rådgivare och lämnas vidare till verksamhetens nya ägare.

Så här skyddar vi dina personuppgifter
För att hålla de personuppgifter vi behandlar i säkert förvar har vi vidtagit flera säkerhetsåtgärder. Vi har implementerat säkerhetsrutiner och tekniska och organisatoriska åtgärder för att skydda dina personuppgifter såsom certifieringsteknik för webbläsare. Vi har vederbörliga brandväggar och antivirusprogram för att skydda och förhindra obehörig tillgång till nätverket. Vi har begränsat tillgången till de utrymmen där personuppgifter lagras och det krävs att de anställda identifieras för åtkomst.

Verktygsboden Erfilux AB använder sig även av bl.a. av SSL (Secure Socket Layer) som är ett protokoll för säker överföring av data via internet (eller andra nätverk). Du som kund behöver kontrollera att SSL inte är avstängt i inställningarna för webbläsaren.

Hur länge sparas mina personuppgifter?
Om du samtyckt till att vara registrerad kund hos Verktygsboden Erfilux AB sparas dina uppgifter tills du avregistrerar dig. Du kan när som helst avregistrera dig som kund. Om du inte avregistrerar dig som kund sparas dina uppgifter så länge det är nödvändigt utifrån krav i lag eller för att fullgöra Verktygsboden Erfilux AB:s åtagande gentemot dig t.ex. för att uppfylla leverans och garantiåtaganden.

Dina uppgifter sparas oavsett aldrig längre än vad som är tillåtet enligt gällande personuppgiftslagstiftning.

Tillgång till, uppdatering och korrigering av dina personuppgifter
Du har, enligt personuppgiftslagstiftningen, rätt att en gång per kalenderår gratis få besked om vilka personuppgifter som behandlas om dig, oavsett hur de samlas in. Om du vill ha sådan information ska du lämna en skriftlig begäran till oss. Begäran ska enligt gällande personuppgiftslagstiftning skickas in underskriven av dig per post till den adress som anges på webbplatsen. Den kan alltså inte skickas per e-post.

Verktygsboden Erfilux AB vill säkerställa att dina personuppgifter är korrekta och uppdaterade. Om någon av de uppgifter du lämnat till Verktygsboden Erfilux AB förändras, t.ex. om du ändrar din e-postadress, namn eller betalningsuppgifter eller om du vill säga upp ditt användarkonto, vänligen lämna Verktygsboden Erfilux AB korrekta uppgifter genom att skicka ett e-postmeddelande till Verktygsboden Erfilux AB. Du har rätt att när som helst begära att personuppgifter rättas, blockeras eller raderas.

Dina personuppgifter behandlas inte för ändamål som rör direkt marknadsföring om du motsätter dig sådan behandling. Du har rätt att när som helst återkalla ett lämnat samtycke om behandling av personuppgifter. Sådan återkallelse kan begränsas till att endast avse del av behandlingen, exempelvis den som rör direkt marknadsföring.

Länkar
Vår webbplats kan innehålla länkar till andra webbplatser. Denna Integritetspolicy gäller endast för Verktygsboden Erfilux AB:s webbplats. När du länkas vidare till en annan webbplats bör du läsa personuppgiftspolicyn som gäller för den webbplatsen. Notera att Verktygsboden Erfilux AB inte tar ansvar för andra webbplatsers behandling av dina personuppgifter. 

Ändringar i Integritetspolicy
Verktygsboden Erfilux AB förbehåller sig rättan att göra ändringar i denna Integritetspolicy när som helst i tiden i den utsträckning ändringar är nödvändiga för att åtgärda störningar eller för att uppfylla nya legala eller tekniska krav. Alla ändringar av denna Integritetspolicy kommer att publiceras på webbplatsen.