Verktygsboden använder cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så bra som möjligt. Tryck på OK för att godkänna. Läs mer
OK
Start / Om oss

Om oss

När Verktygsboden startade 1985 var vi en järnhandel som tidigt stack ut i mängden. Vi vände oss till vanligt folk -hantverkare, egenföretagare och hemmamekare - och vi hade många produkter som inte fanns i andra butiker. Med egenimporterade varor pressade vi priserna som i sin tur gjorde mekandet roligare för våra kunder. 
 
Prisvärda produkter
Idag är Verktygsboden en av Sveriges största aktörer av verktyg och maskiner. Fortfarande ligger fokus på välutvecklade och funktionella produkter till så låga priser som möjligt. Som ett led i att hoppa över mellanhänder och påverka produkter till det bättre startade Verktygsboden sitt eget varumärke PELA.
Produkterna i PELA-sortimentet är utvecklade efter våra egna behov och som vi därför brinner lite extra för. 
Verktygsboden har haft en fantastisk utveckling. Vi har även satsat på vår e-handel som idag tillhandahåller nära 18 000 artiklar. Arbetet med att hitta fler spännande produkter stannar dock inte där.
Inom företaget finns mycket kunskap och förutom teknisk support erbjuder vi även kurser. Vi hoppas att ni vill fortsätta att utvecklas tillsammans med oss!