✅ Fri frakt över 800 kr på mindre paket ✅ Personlig service✅ Egen verkstad
Search-icon

Default

Välkommen till Verktygsboden i Borås 

Järnhandeln för både hemmafixare och proffs.


Verktyg från välkända varumärken som Ryobi, Festool, Milwaukee, PELA och AEG. Upptäck och testa verktyg & maskiner från vårt egna varumärke PELA. Behöver du material till ditt måleriprojekt? På vår färgavdelning hittar du allt du behöver och vi blandar färg till önskad kulör från Nordsjö.


Vi har även ett omfattande sortiment av kem, bilvård och sprayfärg. Hos oss kan vi blanda de flesta billackskulörer från Novol. För dina byggprojekt har vi en omfattande bultbar med allt inom spik, skruv och infästning samt ett brett utbud av trädgårdsredskap och trädgårdsmaskiner. Du hittar vår butik på Källbäcksrydsgatan 1 i Borås - se våra öppettider här


Välkommen in och upptäck allt vi har att erbjuda!

Bultbaren

I filmen visar Julia hur bultbaren funkar - det är väldigt smidigt, nästan som att plocka lösgodis!


Här i Verktygsbodens bultbar finns allt du behöver inom spik, skruv och infästning från de ledande varumärkena. Vi erbjuder ett omfattande sortiment från bland annat Arvid Nilsson, Heco, Habo och Gunnebo.Bilvård, sprayfärg & kem

Följ med Julia på en rundtur av första delen på övervåningen i vår butik i Borås, där vi erbjuder ett brett sortiment av produkter från kända varumärken. Inom bilvård finner du vax, avfettning, fälgtvätt och vaxschampo från Pratts, Vikingtvätt från Mackans Garage samt asfalt- och tjärlösande avfettning från Power Auto Smart. Vi har även wipes från Armor All och ett urval av mikrofiberdukar, polersvampar och tvättsvampar.


I kemrummet finns vår berömda sprayfärgsvägg där vi har ett omfattande sortiment av sprayfärg, klarlack, rostskydd och grundfärg från välkända varumärken som Multona, Hagmans, Belton, Spraymax och Auto-K. Dessutom säljer vi olika sorters oljor som motoroljor, gräsklipparoljor och hydrauloljor från Starta och Kendall, samt produkter från CRC och Rislone. Hos oss hittar du allt du behöver för ditt nästa projekt!

Färgavdelningen

Här i Verktygsbodens färgavdelning hittar du allt från lim, tejp och penslar till färg och andra ytbehandlingar. Vi erbjuder kostnadsfri färgbrytning med färg från Nordsjö om du vill ha en speciell kulör! 


Vi har ett omfattande sortiment av tejp som dubbelhäftande tejp, eltejp och maskeringstejp. Dessutom erbjuder vi lim i olika varianter från världsledande varumärken som Dana Lim, Casco, Gorilla och Sika samt rengöringsprodukter som alg- och mögeltvätt från Cuprinol och Hagmans.


När det kommer till färg har vi allt du behöver från snickerifärg till metallfärg, väggfärg, badrumsfärg och golvfärg. Hagmans 2 komponents golvfärg är en favorit som många av våra kunder målat garagegolvet med.

Besök vår färgavdelning i Borås så hjälper vi dig med allt du behöver till ditt nästa måleriprojekt!

Städavdelningen

I denna delen av butiken finns ett brett sortiment av städprodukter från Smart Products som golvmoppar, golvborstar, fönsterskrapor, torkpapper från Katrin och behållare. Vi har även en mängd olika rengöringsmedel som wipes, grönsåpa, diskmedel och rengöringsspray från Ajax. 

Pratts bilden i butiken
Ryobi hos Verktygsboden i Borås
Verktygsbodens butik i Boras