Verktygsboden

Billyftar & fordonslyftar

Vi har ett stort utbud av fordonslyftar av hög kvalitét till bra priser. Robusta billyftar både för hemmabruk och proffs. Hos oss hittar ni servicelyftar, saxlyftar, pelarlyftar och andra hydrauliska lyftar för både bil och motorcykel. Det mesta inom kategorin fordonslyftar är av märket PELA Tools som är vårt eget varumärke vilket betyder att ni får välutvecklade produkter av hög kvalitet till ett bra pris.

Förenkla arbetet och spara kroppen

Att jobba med fordon utan att lyfta upp dem innebär ofta obekväma arbetsställningar och konstiga vinklar. Hos oss finner du ett stort utbud av lyftar, pallbockar och mycket mer som hjälper dig att jobba enklare, bekvämare och framför allt säkrare än många alternativa lösningar.


Billyftar och fordonslyftar av hög kvalitet

Du hittar lyftar för både permanent placering, mobila lösningar och till och med lyftar för att kunna arbeta utanför verkstaden. Alla våra lyftar håller hög kvalitet och är försedda med pålitliga funktioner för att kunna låsa lyften i upphissat läge. Utforska hela vårt sortiment och hitta de produkter som passar dig.

Verktygsboden