Verktygsboden

Garagedomkrafter & domkrafter

Med en garagedomkraft kan du snabbt och enkelt lyfta bilen för exempelvis hjulbyte eller för att komma åt hjulhus och hjulupphängning. Här finner du allt från enkla och smidiga domkrafter, till kraftfulla garagedomkrafter som klarar både höga och tunga lyft. Välj mellan våra många olika varianter för att hitta den som passar din verksamhet bäst.

Lågprofil eller höglyftande?

En garagedomkraft är ett smidigt verktyg som låter dig lyfta delar av bilen oavsett var du befinner dig. I vårt stora sortiment finns allt från smidiga domkrafter med låg profil som lyfter upp till 1500 kg till kraftiga lyftverktyg som klarar upp till 3500 kg. Det finns även garagedomkrafter som kan lyfta extra högt för att ge dig mer utrymme eller möjlighet att lyfta bilar med högre markfrigång. Se till att skaffa dig en smidig liten garagedomkraft redan idag, så du har rätt verktyg tillgängligt när du ska skifta däck eller behöver komma åt under bilen.

Vanliga frågor

En domkraft är ett mekaniskt verktyg som används för att lyfta tunga objekt, såsom bilar eller lastbilar, genom att omvandla en liten kraft till en stor lyftkraft.

En hydraulisk domkraft fungerar genom att använda en vätska, oftast olja, som överför tryck från en pumpcylinder till en lyftcylinder. När pumpen aktiveras skapar den ökat tryck i lyftcylindern, vilket i sin tur genererar en kraft som lyfter objektet.

Verktygsboden