Verktygsboden

Fyrpelarlyftar

En fyrpelarlyft är den stabilaste typen av lyft som finns. Det gör den utmärkt för exempelvis parkeringslösningar när du vill få plats med flera fordon på en begränsad golvyta. Fyrpelarlyftar är pålitliga och utmärkta vid arbeten som tar lång tid. Välj bland våra olika lyftar och hitta den som passar din verksamhet bäst.

Stabila lyft och trygga parkeringslösningar


Med en fyrpelarlyft blir det enkelt och smidigt att få plats med flera bilar på en liten golvyta. Kör helt enkelt upp ena bilen på lyften, hissa upp och parkera den andra bilen under den första. Vi har även dubbla parkeringslyftar (fyrperlarlyftar avsedda för två bilar), så att du kan få plats med fyra bilar på en mycket liten yta. Utmärkt för exempelvis vinterförvaring av dina sportbilar. 


Givetvis är parkeringslyftarna även försedda med funktioner som säkerhetslåsning och droppkar så du inte behöver oroa dig för olyckor eller fläckar på bilen under, samt frihjulslyft. Alla våra lyftar håller hög kvalitet och passar lika bra för hemmafixaren som för den profesionella verkstaden.


Verktygsboden