✅ Fri frakt över 800 kr på mindre paket ✅ Personlig service✅ Egen verkstad
Search-icon

AdProLine® Kallavfettning Extra är ett emulgerande kallavfettningsmedel med mycket bra lösningsförmåga. Lågaromat. Produkten har extra tillsatser som ökar effekten samt gör produkten mer snabbverkande än andra lågaromatiska kallavfettningar. Lämplig för rengöring av fordon och maskindelar nedsmutsade av exempelvis asfalt, tjära, fett och dylikt. AdProLine® Kallavfettning Extra innehåller ett effektivt emulgatorpaket vilket ger produkten en extremt bra förmåga att väta på olika ytor och därmed kraftigt öka lösningsförmågan. Till skillnad från traditionella kallavfettningsmedel fungerar AdProLine® Kallavfettning Extra också mycket effektivt vid applicering på våta ytor. AdProLine® Kallavfettning Extra är lågaromatisk vilket innebär att den endast har en liten egendoft som medför en bättre arbetsmiljö för brukaren. Genom den emulgerande egenskapen blir sköljningen med vatten mer effektiv.

Fara

Upprepad kontakt kan ge torr hud eller hudsprickor. Kan vara dödligt vid förtäring om det kommer ner i luftvägarna. Orsakar allvarlig ögonirritation.


AdProLine

Fordonskemikalier av högsta kvalitet, anpassade för de speciella utmaningar som den nordiska transportsektorn möter året runt. AdProLine® är framtagen av proffs för proffs. Ett sortiment producerat i Skandinaviens modernaste anläggning och som når dig med snabba leveranser. Här hittar du vår guide så du enkelt kan se vilka produkter som lämpar sig bäst för olika sorters nedsmutsning som du vill bli av med.

Se alla produkter ifrån AdProLine