✅ Fri frakt över 800 kr på mindre paket ✅ Personlig service✅ Egen verkstad
Search-icon

Default

Dina valda filter:
Sortera
Relevans
Filter

Dina valda filter:

Vanliga frågor

Det är bra att tänka igenom vad inredningen huvudsakligen ska användas till och vart. Om syftet är att främst få ordning hemma i garaget rekommenderar vi våra garageinredningar som har massa praktiskt förvaring i kombination med en arbetsbänk. Om inredningen istället är tänkt att användas mer frekvent och dagligen i yrket rekommenderar vi att man istället väljer de som vi kallar för verkstadsinredning. De tål att utsättas för tuffare tag och är konstruerade att klara förvaring av tyngre prylar i lådorna.

Verkstadsinredningens främsta egenskap är hållbarheten då den är heavy duty och klarar av att utsättas för daglig användning professionellt. Det i kombination med förvaringsmöjligheterna gör den till ett topp val för yrkesverkstaden. Våra garageinredningar har fler tilläggsmoduler å andra sidan, vilket gör dem till ett bra val för garaget eller verkstaden som vill skräddarsy sin förvaring med hörnskåp eller tvättställ i en annan färg än svart.

Nej, den är rätt straight forward. Vi har monteringsfilm på det hela som visar steg för steg hur du monterar garageinredning.