Verktygsboden

Verkstadsinredning

Hos oss handlar du enkelt en komplett verkstadsinredning online! Här hittar du alla sorters verktygsförvaring och inredning till garage, verkstad, förråd, lager och magasinering. Allt från små plastbackar till stora verktygsvagnar och kompletta verkstadsinredningar med förvaringsskåp. Det mesta inom denna produktkategori är av vårt egna varumärke PELA där vi jobbat länge på att ta fram produkter av hög kvalitet till ett bra pris.

Vanliga frågor

Det är bra att tänka igenom vad inredningen huvudsakligen ska användas till och vart. Om syftet är att främst få ordning hemma i garaget rekommenderar vi våra garageinredningar som har massa praktiskt förvaring i kombination med en arbetsbänk. Om inredningen istället är tänkt att användas mer frekvent och dagligen i yrket rekommenderar vi att man istället väljer de som vi kallar för verkstadsinredning. De tål att utsättas för tuffare tag och är konstruerade att klara förvaring av tyngre prylar i lådorna.
Verkstadsinredningens främsta egenskap är hållbarheten då den är heavy duty och klarar av att utsättas för daglig användning professionellt. Det i kombination med förvaringsmöjligheterna gör den till ett topp val för yrkesverkstaden. Våra garageinredningar har fler tilläggsmoduler å andra sidan, vilket gör dem till ett bra val för garaget eller verkstaden som vill skräddarsy sin förvaring med hörnskåp eller tvättställ i en annan färg än svart.
Nej, den är rätt straight forward. Vi har monteringsfilm på det hela som visar steg för steg hur du monterar garageinredning.
Verktygsboden