Verktygsboden

Grimsholm

Trädgårdsprodukter från Grimsholm

Grimsholms mål är att med sina trädgårdsprodukter underlätta och effektivisera vardagen för dess användare. Oavsett om man använder produkterna i sin professionalitet eller på fritiden kan man förvänta sig högsta tänkbara kvalitet.

I Grimsholms sortiment hittar du bl.a. tillbehör som knivar och signalkabel / slingkabel passande till robotgräsklippare av varierande märken/modeller. Några modeller som de har tillbehör till är Husqvarna Automower, Viking/Stihl iMow, Honda Miimo, Stiga Autoclip, m.fl.

Du hittar också tillbehör som trimmertråd, röjsågsklingor och kedjor passande till trimmer/röjsåg och motorsåg av märken som Husqvarna, Stihl, Honda, Stiga, m.fl.

I de fall Grimsholm Green tillverkar tillbehör som passar till maskin från annan tillverkare skall Grimsholms tillbehör ej förväxlas med originaltillbehör från respektive maskintillverkare. Hos Grimsholm Green är det i dessa fall just tillbehöret som är huvudprodukten och vår ambition är att det ska märkas när man byter till ett tillbehör från Grimsholm Green.

Verktygsboden