✅ Fri frakt över 800 kr på mindre paket
Search-icon

Just nu bjuder vi på två stycken lyftkuddar värde 1690 kr vid köp av portabel saxlyft, 2500 kg! Vi skickar med lyftkuddarna automatiskt när du checkar ut i kassan, så du behöver inte lägga till dem.

En smidig portabel billyft som passar fint både i depån och garaget. Två ramper placeras under bilens trösklar och höjs med hjälp av ett elektriskt hydraulaggregat som ansluts till ett vanligt 230 volt vägguttag (16 amper säkring). (OBS: uppdaterad med vertikalt hydraulaggregat). Gummiklossar ingår. Klossarna går att flytta för att passa din bils lyftpunkter. Måtten är mätt från klossens c/c mått på kudden: Minsta mått 105cm Max mått 137cm Pumpflöde 4 l/min Perfekt vid däckbyten, polering och servicejobb. Försedd med mekanisk säkerhetslåsning i sex olika nivåer samt hjul som gör det enkelt att flytta undan lyften när den inte används. Hydraulolja ingår inte, kräver ca 4 liter. Flödesfördelaren 537955 rekommenderas att köpas till för bästa resultat Fördelaren fungerar på så sätt att den fördelar oljan lika även om bilen väger ojämnt, vilket gör att ramperna lyfter jämnt. Man byter ut y-kopplingen mot fördelaren.

PELA

Verktyg & maskiner från PELA

Idag är Verktygsboden en av Sveriges största aktörer av verktyg och maskiner. Fortfarande ligger fokus på välutvecklade och funktionella produkter till så låga priser som möjligt. Som ett led i att hoppa över mellanhänder och påverka produkter till det bättre startade Verktygsboden sitt eget varumärke PELA. Produkterna i PELA-sortimentet är utvecklade efter våra egna behov och som vi därför brinner lite extra för.

Se alla produkter ifrån PELA